Schildercursussen en workshops

Plezier hebben in schilderen, je lekker uitleven, genieten van de vergezichten, de luchten,de glooiende  heuvels, het licht op het landschap. Vrijheid beleven, kleuren en vormen herkennen, sferen opsnuiven, het lef hebben om vanuit je allerbinnenste te schilderen, je grenzen verleggen, het experiment aangaan en genieten.
Dit kan tijdens de schildercursussen die Marie-Therese Hanselaar organiseert in haar atelier in VUGHT en op locatie in de omgeving.

We werken met diverse materialen, zoals acryl-, olieverf, aquarel, chinese inkt, houtskool  en pastel. Hierbij gebruiken we de BEELDELEMENTEN, zoals de compositie, kleur, ritme, vorm en ruimte. Je kunt een werkboekje bijhouden voor aantekeningen en schetsen, dit is eventueel bij mij verkrijgbaar. Kunstboeken en  kunsttijdschriften liggen ter inzage.

De schilderweken en de workshops zijn  zowel voor gevorderden als voor beginners. Iedereen is van harte welkom en wordt individueel begeleid. De schildermaterialen zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar wel bij mij verkrijgbaar tegen een geringe vergoeding.

Programma 2023 voor de groepsschildercursussen en workshops zijn in voorbereiding.
Het aantal deelnemers is vijf tot acht personen, waardoor meer ruimte en aandacht is voor individuele begeleiding.

Meer cursussen op andere data zijn mogelijk mits u als groep met minimaal vijf personen inschrijft. Met name in juli bestaat de mogelijkheid om drie- of vierdaagse schilderworkshops te organiseren.

Aanmelden via email:  marietheresehanselaar@gmail.com  en via telefoon 0611241346.

Advertentie