Schilderen op Le Vieux Chateau

SCHILDEREN OP LE VIEUX CHATEAU

Plezier hebben in schilderen, je lekker uitleven, genieten van de vergezichten, de luchten,de glooiende  heuvels, het licht op het landschap. Vrijheid beleven, kleuren en vormen herkennen, sferen opsnuiven, het lef hebben om vanuit je allerbinnenste te schilderen, je grenzen verleggen, het experiment aangaan en genieten.
Dit kan tijdens de schildercursussen die Marie-Therese Hanselaar organiseert in haar fraaie LE VIEUX CHATEAU.

De dagindeling is als volgt: schilderen van 09.30 tot 13.00 uur, de lunch wordt geserveerd om 13.00 uur en de middag is vrij te besteden. Evaluatie van het werk van die dag is om 18.00 uur.  Om 19.00 uur wordt het diner geserveerd.

We werken met diverse materialen, zoals acryl-, olieverf, aquarel, chinese inkt, houtskool  en pastel. Hierbij gebruiken we de BEELDELEMENTEN, zoals de compositie, kleur, ritme, vorm en ruimte. Je kunt een werkboekje bijhouden voor aantekeningen en schetsen, dit is eventueel bij mij verkrijgbaar. Kunstboeken en  kunsttijdschriften liggen ter inzage.

De schilderweken en de workshops zijn  zowel voor gevorderden als voor beginners. Iedereen is van harte welkom en wordt individueel begeleid. De schildermaterialen zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar wel bij mij verkrijgbaar tegen een geringe vergoeding.

De aankomst op LE VIEUX CHATEAU voor een schildervakantie is op zondag tussen 16.00 en 18.00 uur en het vertrek is op zaterdag na het ontbijt.  Het verblijf is op basis van volpension. Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig. Vergeet je zonnehoed, badkleding en badlaken niet voor het zwembad.

Programma voor de groepsschilderweken  2022:

Zondag 22 mei tot zaterdag 28 mei.
Zondag 19 juni tot zaterdag 25 juni.
Zondag 11 september tot zaterdag 17 september.

 

Het aantal deelnemers is vijf tot acht personen, waardoor meer ruimte en aandacht is voor individuele begeleiding.

Meer cursussen op andere data zijn mogelijk mits u als groep met minimaal vijf personen inschrijft. Met name in juli bestaat de mogelijkheid om drie- of vierdaagse schilderworkshops te organiseren.

Prijs: € 750.– per persoon.
Voor deelnemers die alleen van een 2-persoonskamer gebruik maken of de eenpersoonskamer wil gebruiken, wordt € 100,-extra in rekening gebracht.

 Frisdrank en overige dranken houd je zelf op de Hospitality-lijst en worden voor vertrek afgerekend. Het wordt niet op prijs gesteld om spijzen en dranken zelf mee te brengen.

Bij inschrijving  wordt een aanbetaling van € 250.- gevraagd, over te maken op RABO bank NL44RABO0108455351  t.n.v Marie-Thérèse Muller Hanselaar. Het restant  dient uiterlijk vier weken voor aanvang van de schilderweek te worden overgemaakt.

Een aanvullend B&B arrangement kan bijgeboekt worden.

Aanbevolen wordt een annulerings- en/of reisverzekering af te sluiten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies, vermissing, diefstal of ander voorkomend onheil van welke aard dan ook, tijdens of ten gevolge van de reis en het verblijf gedurende de schilderweek.

Aanmelden via email:  marietheresehanselaar@gmail.com  en via telefoon 0611241346 en in Frankrijk 0033325849785.
Zie ook www.chateaumuller.net voor locatie en informatie.

Advertentie